Vertaler Nederlands - Vlaams/Belgisch-Frans

Bij GoodHabitz zijn we op zoek naar een Belgische vertaler die onze online cursussen van het Nederlands naar het Vlaams en Belgisch-Frans kan omtoveren.


Wat GoodHabitz speciaal maakt?

Wij zijn GoodHabitz, een internationaal Ed-Tech bedrijf gevestigd met ons hoofdkantoor in Eindhoven en kantoren wereldwijd. Wij zijn op weg om onze missie te realiseren: leren toegankelijk, boeiend en leuk maken voor iedereen. Net zo leuk als series kijken, door je nieuwsfeed scrollen en je favoriete team een winnend doelpunt zien scoren. Hoe we dit doen? Door unieke trainingen te bedenken voor inmiddels al 20 landen wereldwijd en produceren in onze eigen GoodHabitz Studios. Met ons doel voor ogen zijn we niet alleen maar aan het werk. Bij GoodHabitz investeren we in leuke uitjes en events om onze mensen de beste tijd van hun leven te bezorgen.

Benieuwd naar de mensen achter de schermen? Wij zijn een team van doelgerichte medewerkers waarbij wederzijdse inspiratie en ondersteuning centraal staan. Wij zijn positieve, creatieve meesterbreinen die altijd naar de zonnige kant kijken en elke uitdaging die op ons pad komt aannemen.


Wat wordt er van jou verwacht als vertaler?

Jouw taak is om onze unieke schrijfstijl om te zetten naar bondige, heldere en pakkende trainingscontent voor België. Jij kent de Belgische werknemers door en door, begrijpt hun normen en waarden en kan onze cursussen aanpassen aan hun wensen en leerbehoeften. Je werkt nauw samen met je teamgenoten, hebt regelmatige vergaderingen en bouwt een geweldige teamgeest op.

 • Je gaat onze online cursussen aanpassen van het Nederlands en Frans naar het Vlaams en Belgisch-Frans (teksten, video's, interviews).
 • Je lokaliseert onze content om deze geschikt te maken voor het Belgische publiek.
 • Je controleert het werk van andere vertalers/schrijvers en geeft opbouwende feedback.

Jij bent dé kandidaat voor deze job omdat je ...

 • Een native speaker bent van het Vlaams en Belgisch-Frans.
 • Relevante opleiding en ervaring hebt als schrijver/vertaler.
 • Je aangesproken voelt door onze schrijfstijl.
 • Graag eens per week naar Eindhoven wilt reizen, de rest van de dagen werk je vanuit huis of ons prachtige kantoor in Antwerpen.
 • Beschikbaar bent voor 20 uur per week.

Ervaring met, en passie voor, e-learning, onderwijs en/of het afnemen van interviews is een plus. Je werkt efficiënt, met precisie en focus. Je kunt zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je levert. Je bent flexibel en stressbestendig, en deadlines zijn voor jou heilig.

Werken bij GoodHabitz betekent deel uitmaken van een bruisend en dynamisch team dat de wereld van leren revolutioneert. Een flexibele en ondersteunende werkcultuur die werk-privébalans waardeert. Een magische kantoorruimte (zowel in Antwerpen als in Eindhoven) met alle tools en hulpmiddelen die je nodig hebt. Adembenemende teambuilding- en bedrijfsevenementen. En ja, er zijn gratis koffie en snacks.

Dit hebben wij voor jou in petto:

 • Een deeltijdcontract (20 uur per week).
 • Een competitief salarispakket.
 • Kansen voor groei en ontwikkeling om je vaardigheden te verbeteren. Wij bieden onbeperkte toegang tot onze GoodHabitz-bibliotheek en MyAcademy.
 • Mentale coaching via onze partner, Open Up.
 • Een betaalde Do-Good Day per jaar om bij te dragen aan een doel waar je gepassioneerd over bent.
 • Pensioen- en invaliditeitsverzekering om je financiële welzijn op lange termijn te ondersteunen.
 • Een hybride manier van werken om balans te vinden tussen thuiswerken en samenwerken op een van onze prachtige kantoren. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt voor je thuiswerkplek.


Solliciteer vandaag nog! 🚀

Stuur je CV en motivatiebrief via de "Solliciteer" knop, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Afhankelijk van je voortgang, kunnen we je vragen om een korte lokalisatie/vertalingstest te voltooien.