Catch the GoodHabitz Sparkle!

Wij zijn GoodHabitz, een van de snelst groeiende internationale ed-tech bedrijven in Europa, op weg om onze missie te realiseren: leren toegankelijk, boeiend en leuk maken voor iedereen. Net zo leuk als series kijken, door je nieuwsfeed scrollen en je favoriete team een winnend doelpunt zien scoren. Hoe we dit doen? Door unieke trainingen te bedenken voor inmiddels al 20 landen wereldwijd en produceren in onze eigen GoodHabitz Studios. Met ons doel voor ogen zijn we niet alleen maar aan het werk. Are you kidding me? Bij GoodHabitz investeren we in leuke uitjes en events om onze mensen de beste tijd van hun leven te bezorgen.

Benieuwd naar de mensen achter de schermen? Wij zijn een team van doelgerichte medewerkers waarbij wederzijdse inspiratie en ondersteuning centraal staan. Wij zijn positieve, creatieve meesterbreinen die altijd naar de zonnige kant kijken en elke uitdaging die op ons pad komt aannemen.Ben jij creatief en gaat jouw hart sneller kloppen van videografie? Dan zit je goed bij ons!

Dit is wat je gaat doen.

“Jij zet dingen in beweging!”

Je ontvangt een concept of script van het team en jij vertaalt dit naar de meest vloeiende animaties. Je schetst storyboards en ontwikkeld creaties die je vervolgens in beweging gaat zetten. De ene dag voor ons leerplatform, en de andere dag flashy marketinguitingen, jij bent van alle markten thuis. 

Je zult de ene dag dus meer bezig zijn met het ontwikkelen van een concept, en de andere dag volop aan het animeren om het eindproduct te maken. En uiteindelijk dit met trots terug te zien in het platform of op onze marketingkanalen. 

Werkervaring: +/- 3 jaar (liefst in studio of agency)

Waarom jij perfect bent voor deze baan

Jij bent enthousiast, gepassioneerd en hebt oog voor detail. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het eindproduct en deadlines maken je super productief. Je bent een teamspeler, die er altijd voor zorgt dat jouw planning in verhouding staat tot die van je teamgenoten.

Verder heb jij:

 • Je snapt hoe je briefings vertaalt naar de meest vloeiende animaties. 
 • Je woont in Nederland zodat je kunt werken in onze eigen studio's in Eindhoven
 • Je beheerst zowel de Nederlands als Engelse taal.
 • Je snapt hoe je animatie verrijkt met audio.
 • Je hebt ervaring met 2D animatie, kinetic animatie en motion graphics en kan dit combineren met video.
 • Je weet hoe je een storyboard ontwikkeld om de vertaling van concept naar animatie aan te tonen. 
 • Een grote plus is kennis van 3D animatie.  

Als je bij ons komt werken, maak je deel uit van een bruisend en dynamisch team. Een flexibele en ondersteunende werkcultuur met een goede balans tussen werk en privé. Een magische kantoorruimte (mèt kampvuur!) met alle tools en middelen die je nodig hebt. Verbluffende teambuilding en bedrijfsevenementen. En ja, er zijn ook gratis koffie en snacks.

Dit is wat we je te bieden hebben:

 • Concurrerend salarispakket
 • 25 betaalde vakantiedagen. Niet genoeg? Je kunt er tot 10 bij kopen
 • Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren. Je krijgt onbeperkte toegang tot onze GoodHabitz-bibliotheek en MyAcademy
 • Mentale coaching via onze partner OpenUp
 • Eén betaalde do-good-day per jaar om bij te dragen aan een goed doel waar jij een passie voor hebt
 • Reis- en onkostenvergoeding
 • Pensioen- en invaliditeitsverzekering om je financieel welzijn op lange termijn te ondersteunen
 • Hybride manier van werken.

Today is a good day to upgrade yourself

Klaar om ons team te versterken? Dat dachten we al! We kunnen niet wachten om je te leren kennen.

Wil je meer weten over ons of over deze functie? Neem dan contact op met ons Recruitmentteam. Je kunt ze bereiken door een e-mail te sturen naar recruitment@goodhabitz.com.

Solliciteren is eenvoudig:

✔ Deel je enthousiasme en cv
✔ Verwacht een reactie binnen 5 werkdagen