Ben jij creatief en gaat jouw hart sneller kloppen van videografie? Dan zit je goed bij ons!

Dit is wat je gaat doen.
"Licht, camera, actie!"
Onze schrijvers geven je een script, en jij vertaalt dit naar geweldige beelden. Je bereidt de studio voor, en neemt gave beelden op voor onze editors. Het resultaat: een boeiende, informatieve video voor ons platform.
Sommige dagen werk je aan de auto cue, andere dagen bedien je de camera en monteer je onze video's. Je doet niets liever dan je dagen vullen met het creëren van video en mooie content voor verschillende media en kanalen.


Wie zijn wij

Wij zijn GoodHabitz, een internationale Ed-Tech bedrijf gevestigd met ons hoofdkantoor in Eindhoven en kantoren wereldwijd. Wij zijn op weg om onze missie te realiseren: leren toegankelijk, boeiend en leuk maken voor iedereen. Net zo leuk als series kijken, door je nieuwsfeed scrollen en je favoriete team een winnend doelpunt zien scoren. Hoe we dit doen? Door unieke trainingen te bedenken voor inmiddels al 20 landen wereldwijd en produceren in onze eigen GoodHabitz Studios. Met ons doel voor ogen zijn we niet alleen maar aan het werk. Are you kidding me? Bij GoodHabitz investeren we in leuke uitjes en events om onze mensen de beste tijd van hun leven te bezorgen.

Benieuwd naar de mensen achter de schermen? Wij zijn een team van doelgerichte medewerkers waarbij wederzijdse inspiratie en ondersteuning centraal staan. Wij zijn positieve, creatieve meesterbreinen die altijd naar de zonnige kant kijken en elke uitdaging die op ons pad komt aannemen.

Waarom jij perfect bent voor deze baan
Jij bent enthousiast, gepassioneerd en hebt oog voor detail. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het eindproduct en deadlines maken je super productief. Je bent een teamspeler, die er altijd voor zorgt dat jouw planning in verhouding staat tot die van je teamgenoten.


Verder heb jij:
 • Ervaring met filmen, editen en ervaring met Black magic camera’s is een pre
 • Goede kennis van (online) video’s, lenzen, licht, audio en montage
 • Kennis van Edits/Animates in Adobe Premiere/After Effects
 • Je woont in Nederland zodat je kunt werken in onze eigen studio's in Eindhoven
 • Je beheerst zowel de Nederlands als Engelse taal.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren
Je draagt bij aan een positieve bijdrage van het online leren en dat doe je samen met een inspirerende groep collega's over de hele wereld. Vanzelfsprekend krijg je onbeperkt toegang tot onze online trainingen. Je krijgt genoeg ruimte om te groeien. En er is meer:


 • Werken vanuit ons gloednieuwe kantoor met eigen studios in De Bunkertoren, in het hart van Eindhoven
 • Volledig openbaar vervoer of km-vergoeding voor als je buiten Eindhoven woont
 • 25 dagen betaald verlof. Niet genoeg? Je kunt tot 10 dagen meer kopen
 • Mentale coaching via onze partner Open Up
 • Alle tools die je nodig hebt om goed, veilig en efficiënt werk af te leveren
 • Een pensioenregeling, vakantiegeld en een goed salaris
 • Een dynamisch team vol gepassioneerde medewerkers
 • Goede borrels, de leukste bedrijfsfeestjes, mooie uitstapjes en evenementen.


Lees je al het bovenstaande met een glimlach op je gezicht? Zet de eerste stap en solliciteer op deze baan als Camera-operator bij GoodHabitz. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je weten wat ons bijzonder maakt? Of heb je andere brandende vragen voordat je solliciteert? Stuur je vragen op naar een van onze Recruiters. Je kunt hen bereiken door een e-mail te sturen naar recruitment@goodhabitz.com.

Solliciteren is een fluitje van een cent:
✔ Deel je enthousiasme en cv.
✔ Ontvang binnen 3-5 werkdagen een reactie van ons.