Wie zijn wij

Wij zijn GoodHabitz, een van de snelst groeiende internationale ed-tech bedrijven in Europa, op weg om onze missie te realiseren: leren toegankelijk, boeiend en leuk maken voor iedereen. Net zo leuk als series kijken, door je nieuwsfeed scrollen en je favoriete team een winnend doelpunt zien scoren. Hoe we dit doen? Door unieke trainingen te bedenken voor inmiddels al 20 landen wereldwijd en produceren in onze eigen GoodHabitz Studios. Met ons doel voor ogen zijn we niet alleen maar aan het werk. Are you kidding me? Bij GoodHabitz investeren we in leuke uitjes en events om onze mensen de beste tijd van hun leven te bezorgen.

Benieuwd naar de mensen achter de schermen? Wij zijn een team van doelgerichte medewerkers waarbij wederzijdse inspiratie en ondersteuning centraal staan. Wij zijn positieve, creatieve meesterbreinen die altijd naar de zonnige kant kijken en elke uitdaging die op ons pad komt aannemen.

Wat ga je doen

In ons spiksplinter nieuwe kantoor de Bunkertoren in Eindhoven hebben wij 5 studio's tot onze beschikking.

Als AV specialist ben jij verantwoordelijk voor de technische werking en onderhoud van de apparatuur in deze GoodHabitz studio’s. Jij plaatst licht-, geluid- en beeldapparatuur, sluit dit correct aan en levert de installaties werkend op.

Onze inhouse studio's zijn allemaal met elkaar verbonden, een multi-cameraopstelling. Om ervoor te zorgen dat de studio's vloeiend kunnen opnemen hebben we jou nodig om alle audio en video bronnen op de juiste plek te krijgen. De ene programmeer je lichten of bedien je de audio in de live studio. Op andere dagen configureer je de audiomixer, en zorg je ervoor dat alle recorders draaien. Never a dull day at GoodHabitz.

Als AV specialist bent een gedreven en energieke persoonlijkheid met een passie voor audio-visual. Een echte teamplayer, flexibel, stressbestendig en niet bang om je handen uit de mouwen te steken.

Je bent leergierig, denkt oplossingsgericht en beschikt uiteraard over goed technisch inzicht.

We are hungry for more

 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd, zoals; podium & event techniek of AV-opleiding
 • Ervaring met audio mixing, belichting of multi camera
 • Woonachtig in Nederland en kan fulltime werken op ons hoofdkantoor in Eindhoven
 • Je beheerst zowel de Nederlands als Engelse taal
 • Het zou fijn zijn als je ervaring hebt met: GrandMa 3, Allen & Heath SQ5 en Blackmagic Design.

Our Offer

Je draagt bij aan een positieve bijdrage van het online leren en dat doe je samen met een inspirerende groep collega's over de hele wereld en een team vol passie voor het vak. Vanzelfsprekend krijg je onbeperkt toegang tot onze online trainingen en MyAcadamy. En er is meer:

 • Een fulltime contract (40 u/week), met bijbehorend salaris, pensioenregeling, vakantiegeld
 • Volledig openbaar vervoer of km-vergoeding voor als je buiten Eindhoven woont
 • 25 dagen betaald verlof. Niet genoeg? Je kunt tot 10 dagen meer kopen
 • Mental coaching via onze partner OpenUp
 • Een Do Good dag per jaar die je kunt spenderen aan vrijwilligerswerk
 • Werken vanuit ons gloednieuwe kantoor: De Bunkertoren, in het hart van Eindhoven
 • Alle tools die je nodig hebt om goed, veilig en efficiënt werk af te leveren

Today is a good day to upgrade yourself

Bovenstaande met een glimlach op je gezicht gelezen? Zet dan de eerste stap en solliciteer op deze baan als AV Specialist bij GoodHabitz. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je weten wat ons bijzonder maakt? Of heb je andere brandende vragen voordat je solliciteert? Stuur je vragen op naar een van onze Recruiters. Je kunt hen bereiken door een e-mail te sturen naar recruitment@goodhabitz.com.

Solliciteren is een fluitje van een cent:

✔ Deel je enthousiasme en cv.

✔ Ontvang binnen 3 werkdagen een reactie van ons.